Cacicol®

Cacicol® er nå kun tilgjengelig for bestilling gjennom Apotek 1.
Produktet kan bestilles ved å oppsøke/ringe ditt nærmeste Apotek 1 eller bestille Cacicol® gjennom deres internettsider ved å trykke på lenken.


Blephasteam®
Blephasteam_glasogon_600_NORDEN

Blephasteam® er et alternativ til varme omslag med fuktige kluter med den fordel at øyelokkene tilføres standardisert varme og fuktighet. Produktet er utformet for å lindre symptomer fra sykdomstilstander i talgkjertlene (Dysfunksjonelle meibomske kjertler), og relaterte tilstander til øyelokksbetennelser (blefaritter), okulær rosacea, chalazion og intoleranse mot kontaktlinser.

Blephasteam®- brillen kobles til stikkontakten og forvarmes i 15 minutter. To Blephasteam® ringer fuktes under springen og legges inn bak hvert brilleglass. Brukeren tar på seg brillen og starter behandlingen som varer i 10 minutter. Det er fullt mulig å lese gjennom brilleglassene under behandlingen.

Oppvarmingen etterfølges av øyelokksmassasje. Ved bruk av fingrene anbefaler vi at du bruker pekefingeren eller langefingeren og stryker huden langs øyelokkskanten fra nesesiden til tinningsiden med et lett til moderat trykk. Gjenta bevegelsen 5 til 10 ganger i løpet av 30 sekunder. Fjerning av øyelokksekret, skorper og flass gjøres med Blephaclean® våtservietter som er fri for konserveringsmidler, parabener og parfyme.

Når du bestiller Blephasteam® inkluderes følgende:

• 1 eske med 20 stk. Blephaclean® sterile våtservietter
• 1 tube steril Blephagel® 30 gram
• 1 eske med 100 stk. Blephasteam® ringer

Du kan bestille Blephasteam pakken ved å ringe ordretelefon på tlf: 22 08 97 06 eller ved å fylle ut og sende inn skjema som ligger under.

2 090 kr/stk (inkl. mva og frakt)

Ordretelefon for Blephasteam er: 22 08 97 06.