Blephagel_2016_NO_DK_IS

Øyelokkhygiene

Théa Nordic sin serie av produkter er spesielt utviklet for å sikre daglig god øyelokkhygiene hos norske pasienter. Produktene er utformet for å lindre symptomer fra sykdomstilstander i talgkjertlene (MGD: Meibomian Gland Dysfunction) og relaterte tilstander til øyelokksbetennelser (blefaritter), okulær rosacea, chalazion og intoleranse mot kontaktlinser.

MGD er en kronisk abnormalitet i de meibomske kjertlene langs øyelokkenes bakside, og mekanismen bak tilstanden er ofte en obstruksjon av utførselsgangene i kjertlene. Diagnosen stilles av øyelege i spaltelampe, og tidlige forandringer med obstruksjon kan påvises ved transilluminasjon med sterkt lys. MGD er nesten alltid assosiert med fremre blefaritter, kroniske hudrelaterte blefaritter og tørre øyne grunnet økt fordampning fra hornhinnen.


Blephagel


Blephagel® allergitestet, steril gel til daglig rengjøring av øyelokk og øyevipper. Blephagel® brukes ved ulike øyelidelser som for eksempel blefaritt (øyelokksbetennelse) og meibumsk kjerteldysfunksjon ved tørre-øyne (MGD).

Blephagel® inneholder ikke konserveringsmiddel, parabener, alkohol eller parfyme, og kan anbefales til personer som bruker kontaktlinser.

Blephagel® kan brukes etter hver behandling med Blephasteam® fuktkammerbriller

Blephagel® er en gel med en sammensetning som gir en behagelig og mekanisk rengjøring av følsomme, irriterte og/eller klebrige øyelokk.

Løser opp og fjerner på en skånsom måte skorper og sekret på øyelokk og øyevipper
Fukter og myker opp øyelokkene og bevarer hudens naturlige pH
Etterlater ingen rester og er ikke fet eller klebrig
Blephagel® kommer i en 30g tube, felrdosepumpe (uten luft) og brukes to ganger daglig, morgen og kveld, eller så ofte som det trengs for å holde øyelokkene rene. Produktet påføres en standard kompress som kjøpes på apotek.

Les pakningsvedlegget for mer informasjon.

Referanser:
1. Blephagel® pakningsvedlegget 

 

kundvagn_svart_20px Bestill Blephagel® hos Vitusapotek

kundvagn_svart_20px Bestill Blephagel® hos Apotek 1

Kjappe fakta

• Effektiv og skånsom øyelokkrengjøring

• Konserveringsfri formulering

• Steril i 8 uker etter åpning

• Kan brukes av kontaktlinsebrukere

Bruksanvisning

instr_blephagel1
1. Påfør en liten mengde Blephagel® på en kompress ved å trykke på pumpeknappen. Ta bort gelrester fra pumpeknappen med kompressen.
instr_blephagel2
2. Foran et speil med øyene lukket,  gris kompressen forsiktigt på øyelokk og øyevipper.
instr_blephagel3

3. Gjenta forsiktigt samme gnidende bevegelser på øyenlokk og øyevipper med små sirkelbeegelser til alle rester av sekret og skorper er .

4. Ta bort resterende gel fra oyelokket med en ren kompress. 

5. Gjente samme rengøring som over på det andre oyet med en ren kompress.

Bruk Blephagel® to ganger dagligen, morgen og kveld, eller så ofte det trengs for å holde oyelokkene rene.

Film om blefaritt og øyelokkshygiene