For en generasjon uten konserveringsmiddel

Etter mange års forskning kunne Théa i 1995 presentere den første generasjonen av ABAK®system – en multidose-flaske for øyedråper uten konserveringsmidler. ABAK®-flasken gir pasienten muligheten til å bruke øyedråper med opprettholdt effekt og lavere frekvens av bivirkninger som tidligere ble forårsaket av konserveringsmidler.

abak_flaskaABAK®-flasken beskytter sitt innhold gjennom et filter som forhindrer mikrobiell forurensning. Steriliteten kan garanteres i 2-3 måneder etter at flasken er åpnet, sammenlignet med 2 til 4 uker for en flaske som inneholder konserveringsmidler. En 10ml ABAK®-flaske garanterer 300 kalibrerte dråper. Flere millioner pasienter bruker ABAK®-flasken i dag og det selges en ABAK®-flaske hvert tredje sekund rundt om i verden.


sterifree_tub

For viskøse oppløsninger og geléer har endose-beholderen lenge vært det eneste alternativet for å slippe konserveringsmidler. Med Théas nye og patenterte S.F.T® (Steri Free Teknologi) kan viskøse oppløsninger og geléer holdes sterile og konserveringsmiddelfrie i en brukervennlig multidose-tube.protriax_innovationProtriaxIn®, utviklet og patentert av Théa er et polymernettverk som erstatter konserveringsmidlet, bensalkoniumklorid, og stabiliserer ustabile og vanskelig håndterbare molekyler.
ProtriaxIn® består av tre stoffer som allerede har vært kjent en stund for god tolerabilitet innenfor oftalmologien. Ved å erstatte konserveringsmidlet blir resultatet opprettholdt effekt med høyere tolerabilitet.

 

 

EasygripEASYGRIP® er en innovasjon som kombinerer en ny teknikk som gjør det mulig å bruke ukonserverte øyedråper på flaske som ikke er forenlige med  vår andre ukonserverte flaske ABAK®. Den ergonomiske utformen på EASYGRIP®  flasken er med på å forenkle den daglige dryppingen for pasientene.
EASYGRIP®  flasken er lett å åpne, lett å holde naturlig i hånden og enkel å dryppe med.