Thea_laboratoires_france

Vår historie strekker seg tilbake til 1871 og vi driver forskning og utvikling innenfor alle behandlingsområder relatert til øynene. Alt vi gjør er bygget på forståelsen om at alt kan forbedres – alt kan forenkles. Produktene våre finnes allerede i mer enn 70 land, og vi har et uttalt mål. Vi skal ikke lansere noen produkter hvis det allerede finnes produkter som gjør det samme. Vi synes nemlig ikke at vi har noe å komme med hvis vi ikke tilfører noe.

Dine synspunkter om hvilke behandlingsmuligheter du ønsker for fremtiden er derfor svært viktige for oss. Har du egne idéer, kan du naturligvis kontakte oss allered nå.

Med vennlig hilsen,
Johan Marlowe, CEO Théa Nordic AB
 

Vår historie


Selv om Théa ble etablert i 1994, strekker virksomhetens historie seg over 100 år tilbake i tid. I 1871 ble Paul Chibret rammet av bilateral Chorio-retinitis, og han besluttet derfor å utdanne seg til å bli oftalmolog.

Siden den gang har forskning og utvikling av produkter til behandling av øyesykdommer vært i fokus hos familien Chibret – i fem generasjoner.

Å lytte til den viten, som finnes i fagmiljøet, har alltid vært viktig for oss. Da vi lover å ikke markedsføre et produkt i Norge som ikke tilfører noe til eksisterende behandling, vil vi gjerne høre din mening om hva du ønsker å se av behandlingsmuligheter i fremtiden.


historikken1